Sulaukiau nemažai Jūsų klausimų, kaip sudaromas tas asmeninis horoskopas ir kas tai …

Sulaukiau nemažai Jūsų klausimų, kaip sudaromas tas asmeninis horoskopas ir kas tai yra?
Savo smalsuoliams pateikiu pilnesnį atsakymo variantą, kaip apskritai vyksta Asmeninio horoskopo sudarymas, kokiu būdu, kiek užtrunka ir kiek kainuoja.
Taigi, visų pirma pagal tikslų jūsų gimimo laiką ir vietą, specialios programėlės pagalba pateikiama Horoskopo diagrama, kaip aš ją vadinu. Įvairias programėles galite naudoti ir jūs, internete jų tikrai yra, iš tos gausios informacijos svarbu atsirinkti tinkamiausią 😀 Man patikimiausia iš #astrodienst svetainės.
Pats horoskopas atskleidžia, kaip planetos buvo išsidėsčiusios Jūsų gimimo metu, kokia programa buvo jums užkoduota ir ar teisingai ją vykdote, o gal nevykdote visai. Jo pagalba galite suprasti savo elgesį skirtingose situacijose, rizikas ir grėsmes, kaip to išvengti ir panašiai.
Kai jau turime diagramą po ranka, prasideda darbas: nagrinėjimas analizavimas, nes kol kas tai dažniausiai eiliniam žmogui gali pasirodyti, kaip bereikšmių ženklų kratinys, astrologas, kuris turi patirtį iš šios diagramos gali pasakyti tikrai daug.
Visų pirma, diagrama suskirstyta į 12 dalių – kiekviena iš jų vadinama „būstais“, kurie yra atsakingi už skirtingas Jūsų gyvenimo sferas, pvz. 1 būstas – jūsų asmenybės išraiška, 2 – finansai ir vertybės, 3 – artimi giminaičiai, trumpos kelionės, 4 – šeima ir t.t.
Toliau, jeigu pastebite, kiekvienas būstas išsidėstęs tam tikrame ženkle, pvz avino, ožiaragio ir pan, tai dar papildomai prideda kitų asmeninių savybių.
Toliau – planetų tranzitai, ir kaip jos veikia mus. Retrogradinės, išdegintos planetos.
Planetų tarpusavio sąveika pagal laipsnius: Opozicija, konjunkcija, kvadratūra ir t.t. Harmoningi, ne harmoningi aspektai (mėlynos, raudonos linijos)
Aspektų rūšys: opozicija – susidaranti įtampa, kvadratūra – kliūtys, sunkumai, iššūkiai ir t.t.
Laispniai: mažoriniai, minoriniai, karminiai…
Galėčiau tęsti ir tęsti, o darbo susidaro daugokai, praktiškai 3-5 valandos kaip ir prarastos 😄
Dėl to ir kaina varijuoja priklausomai nuo to, ko teiraujasi klientas, ar tai tik klausimas dėl palankių dienų, planetų tranzitų ar pilnas, išsamus horoskopo sudarymas.
Kaip pavyzdį, žemiau pateikiu Horoskopo diagramą ir lentelę su rugpjūčio mėnesį tranzuojančiomis planetomis.
Ačiū už Jūsų dėmesį.


,