Kaunas 2016

Artėjant darbo pabaigai, praėjusį penktadienį visiškai neplanuotai sugalvojome artėjantį savaitgalį pradėti apsilankant Kauno Arenoje – pirmosiose Žalgirio Eurolygos rungtynėse namų arenoje.

Kaune apsistoti šį kartą pasirinkome – „Park Inn by Radisson“ viešbutį. Viešbučio kambarį gavome 7-tajame aukšte su vaizdu į Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčią (dar žinomą kaip Kauno soboras)

Pats viešbučio kambarys nors ir nebuvo labai didelis, tačiau tikrai buvo tvarkingas ir atitinkantis mūsų keliamus kriterijus.

Trumpam atsikvėpę viešbučio kambaryje, išlindome į Laisvės alėją, užkandome greito maisto restorane ir pėsčiomis nuėjome į Žalgirio areną.

Atėjimas į pačią areną tikrai sukelia nemažai emocijų. Jau arenos prieigose pasijutome, tikrai esantys Lietuvos krepšinio sostinėje – plevėsuojančios Žalgirio vėliavos, užvedanti muzika su žodžiais – „Šiandien Žalgiris laimės, šiandien Žalgiris laimės“. Pačioje arenoje stebėti gyvai Žalgirio komandos pristatymą, girdėti vieningai skambantį Lietuvos Himną, ir kas be ko stebėti pačias rungtynes, ne ką menkesnis malonumas.

Krepšinio pertraukos metu, tarp dviejų kėlinių, atsigaivinome „Žalia-Balta“ alumi ir grįžome stebėti antrąją rungtynių dalį, kuri susiklostė visai sėkmingai ir Žalgiris iškovojo pelnytą pergalę.

Grįžę į viešbutį pro viešbučio kambario langą nufotografavome naktinį Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios vaizdą ir kupini įspūdžių po pergalingų rungtynių užmigome patogiose viešbučio lovose.

Atsikėlę prieš išsiregistruodami po skanių bei sočių pusryčių, iš viešbučio 7-ojo aukšto holo nufotografavome Kauno Kristaus Prisikėlimo bazilikos vaizdą ir atidavę viešbučio raktus išvykome namų link.

Kelionę namų link truputį apkartino, vienas Kauno vairuotojas, leisdamasis nuo kalno Parodų g. nesuvaldęs savo automobilio išvažiavęs į priešingą eismo juostą, ir truputį apibrozdinęs mūsų automobilį. ????

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *